Trapas logo


Jul252016

Tak jak se nám líbilo na Portě?

Posted: Trapas | Kategorie: rozhovory

Několik otázek a odpovědí pro e-portýr

TŘIKRÁT DÍKY

Naše vystoupení bylo na programu v neděli dopoledne, my si ale na Řevnice vyhradili celý víkend. Vždyť dramaturgie byla úžasná - jedna dlouhá šňůra složená ze zvučných jmen (první dík tedy patří všem z organizačního týmu, kteří tuhle show dali dohromady). V sobotu jsme si vychutnali třeba úžasné AG Flek a Marien, v neděli zase Roberta Křestana a Spirituál Kvintet a Epydemyi

No, to bychom nebyli my, aby se nás nedržel nějaký „trapas“, takže si šotek zase pohrál s kabely od elektřiny, ale díky profi zvukařskému týmu nakonec všechno dobře dopadlo (druhé díky, kdyby to nebylo jasné :)). Mimochodem ten samý problém nastal i ve chvíli, kdy Epydemye hrála mojí milovanou Miladu - ale nakonec jí (tuším na třetí pokus) dali a tolik husí kůže najednou tohle místo asi nezažilo.

Komu třetí díky? Oldovi Richterovi a Karlovi Fenclovi z Podbrdského týmu Porty za to, že zařídili, abychom v Řevnicích mohli prožít částečný „flashback“ a převzít (přestože tady nesoutěžící) ceny, které jsme vyhráli o měsíc dříve na Portě v Ústí n.L..

Jsme rádi, že jsme mohli být a do budoucna snad ještě budeme součástí Porty. Čtvrté (neplánované) díky za „glejty“, které jsme dostali – znamená to, že můžeme jako VIP hosté kdykoliv na Portu přijet – vlastně jako domů. Takhle se tady totiž cítíme.

Za celou kapelu TRAPAS Míša Bernatová


« předchozí příspěvek

Porta 2016

Dvojsingl Stratosféra a Maják z Řevnického studia.